De Ju Jutsu trainingen zijn als volgt opgebouwd:

Eerst wordt er gegroet op de klassieke wijze, waarbij wij eerst naar de Kamiza (hetgeen de dojo vertegenwoordigd) groeten, vervolgens naar de leraar en vervolgens via een korte meditatie oefening de wereld buiten de dojo achter ons laten en ons concentreren op het hier en nu in de Dojo.

Vervolgens doen wij een pittige warming up waarbij wij ons concentreren op het los maken van de gewrichten, het opwarmen van de spieren en een krachttraining. Tevens is een lichte sparring vrijwel altijd onderdeel van de warming up, vaak in de vorm van een Sumo achtige situatie.

Daarna vervolgen wij het technieken (Goshin Jitsu no Kata) en losse oefeningen (waza) in trappen, stoten, worpen en klemmen. Aan het eind van de training volgt er soms nog een intensievere sparring.

Dan sluiten wij de training af door middel van groeten en bedanken wij elkaar voor de training. Even douchen, en dan tijd voor een drankje in de kantine waar vaak nog nagesproken wordt over de training of Ju Jutsu gerelateerde onderwerpen.

Kom het gewoon eens proberen!
Het is bij VELO Ryu Ha het gehele jaar mogelijk om 2 gratis proeflessen te volgen.
Voor informatie of opgeven voor een proefles: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-10666253 of whatsapp logo.png WhatsApp chat

Informatie

Lestijden
Vakanties
Inschrijven
Opzeggen

  gplus_logo.png    

Contact

Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: info@veloryuha.nl

Secretaris VELO Ryu Ha
Marjan den Heijer
E-mail: secretariaat@veloryuha.nl

 

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

Menu