Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

Inschrijven

Voordat u gaat inschrijven, kom het gewoon eens proberen!
Het is bij VELO RYU HA het gehele jaar mogelijk om 2 gratis proeflessen te volgen.
Voor informatie of voor het aanvragen van een proefles: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-10666253 of whatsapp logo.png WhatsApp chat

Wilt u na het volgen van de proeflessen lid worden dan kunt u dit document afdrukken, invullen en inleveren bij de instructeur of opsturen naar het secretariaat (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het formulier is ook verkrijgbaar bij de instructeur.   
Indien u lid wordt van de Tang Soo Do is het verplicht om het starterspakket aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie over het starterspakket van de Tang Soo Do.

 

inschrijfformulier_judo        inschrijfformulier_tangsoodo    

 

Aanvragen proefles

Aanmeldings formulier

Het is mogelijk 2 proeflessen te volgen. Dit kan naar keuze bij de Judo of Tang Soo Do maar het is ook mogelijk bij beide disciplines elk 1 proefles te volgen en zo kennis te maken met beide sporten. U kunt bij het inschrijven uw voorkeur aangeven maar er wordt altijd nog eerst contact opgenomen voor een definitieve afspraak.

Geef bij voor- en achternaam de naam op van degene die de proefles gaat volgen.

Geef aan waarvoor u een proefles aanvraagt, mogelijk zijn 2 proeflessen Judo, 2 proeflessen Tang Soo So of om kennis te maken met Judo en Tang Soo Do van beide disciplines 1 proefles. Indien er een voorkeur is voor een bepaalde dag dan kunt u dit aangeven.

Door het registreren voor dit evenement en door het accepteren van de Privacyverklaring gaat u akkoord met het registreren van uw informatie.
Verificatie code*

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl