Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

VELO RYU HA kamp 2022

VELO Ryu Ha Jeugdkamp 16 tot 18 september 2022

Voor wie:  Jeugdleden VELO Ryu Ha van 7 tot en met 17 jaar

Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

We gaan weer met VELO RYU HA op kamp. Dit jaar op 16 - 18 september. Onze basis is dit jaar Het Kruithuis in Delft. Alle kinderen die tijdens het kamp in de leeftijdsgroep van 7 t/m 13 jaar vallen, mogen mee en ook de oudere jeugd van 14 t/m 17 jaar nemen we weer graag mee op kamp. De oudere jeugdgroep heef tijdens het kamp ook een eigen programma.

Het thema is dit jaar……..Mysterie kamp!

De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt, organiseert, maar zorgt vooral voor de kinderen. Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers nu ook weer meegaan.

Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, gaan we laat naar bed en wordt er een Bonte avond georganiseerd. Tijdens deze avond mogen jullie je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kan jij goed dansen, ken je een leuke mop of ben je heel erg goed in toneelspelen of kun je het publiek vermaken met een zelf gezongen liedje? Het kan allemaal! Natuurlijk kun je hier nu al over na gaan denken zodat je kan stralen op het podium tijdens ons kamp. Heb je extra dingen nodig? Bijvoorbeeld een verzoeknummer, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven. Tijdens het kamp zelf weten we dit vaak ook nog wel te regelen.

Op de locatie is veel water aanwezig, uiteraard houden wij de kinderen in de gaten maar willen dit toch even extra benadrukken zodat u hiervan op de hoogte bent.

De ouderavond zal plaatsvinden op dinsdag 17 mei van 20:00 - 21:00 uur in de “Lage Bar” bij VELO. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over het kamp en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Het inschrijfformulier wordt 20 maart geplaatst op de website (www.veloryuha.nl, doorklikken naar kamp) Houdt onze site dus in de gaten. Onderaan het inschrijfformulier klikt u op verwerk inschrijving wanneer het formulier is ingevuld en de betaling is gedaan komt deze bij de kampcommissie terecht. Na inschrijving en betaling zult u direct een bevestiging ontvangen. Indien u GÉÉN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste inschrijfdatum is 01 augustus 2022. Er is plaats voor ca. 55 kinderen dus schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor de zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp. VOL=VOL.

De bijdrage voor kamp bedraagt dit jaar € 72,50. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken. Daarom is er dit jaar besloten niet met de bus maar op de fiets naar de kamplocatie te gaan. De jongste kinderen kunnen na overleg met de kampcommissie gebracht worden.

Inschrijven voor kamp gaat via de knop [Inschrijven] onderaan deze beschrijving.

We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) kinderen mee kunnen gaan.

(mochten de kosten een probleem vormen neem dan contact op met Marjan den Heijer tel.:06-10666253)

Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. .

Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het kamp, ontvangt u uiterlijk 1 september 2022 een brief met verdere informatie over het kamp. 

Met een vrolijke kampgroet,

Kampcommissie,

Elsbeth, Marjan, Wesley en Logan

 

Evenement Eigenschappen

Datum 16-09-2022 16:30
Ingeschreven 49
Aantal plaatsen 6
Sluitingsdatum 01-08-2022 23:55
Prijs per persoon €72,50
Locatie Kruithuis Delft