Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top Panel
0
A+ R A-

VELO RYU HA kamp 2021

VELO Ryu Ha Jeugdkamp 10 tot 12 september 2021

Voor wie:  Jeugdleden VELO Ryu Ha van 5 tot en met 17 jaar

Kosten: € 72,50

Inschrijving is inmiddels gesloten!

Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

Helaas kon kamp vorig jaar vanwege Corona niet doorgaan maar dit jaar gaan we toch weer met VELO RYU HA op kamp. We gaan dit jaar van 10 - 12 september en onze basis is dit jaar De Aalbertshoeve in Ermelo. Alle kinderen die tijdens het kamp in de leeftijdsgroep van 5 t/m 13 jaar vallen, mogen mee en vanwege het succes in 2019 willen we ook de oudere jeugd van 14 t/m 17 jaar weer mee nemen op kamp. De oudere jeugdgroep heef tijdens het kamp ook een eigen programma.

Tijdens het kamp gaan we naar de OLYMPISCHE SPELEN!

De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt, organiseert, maar zorgt vooral voor de kinderen. Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers nu ook weer meegaan.

Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, gaan we laat naar bed en wordt er een Bonte avond georganiseerd. Tijdens deze avond mogen jullie je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kan jij goed dansen, ken je een leuke mop of ben je heel erg goed in toneelspelen of kun je het publiek vermaken met een zelf gezongen liedje? Het kan allemaal! Natuurlijk kun je hier nu al over na gaan denken zodat je kan stralen op het podium tijdens ons kamp. Heb je extra dingen nodig? Bijvoorbeeld een verzoeknummer, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven. Tijdens het kamp zelf weten we dit vaak ook nog wel te regelen.

De ouderavond zal plaatsvinden op 5 juli van 20:00 - 21:00 uur in de “Lage Bar” bij VELO. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over het kamp en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Het inschrijfformulier wordt 20 maart geplaatst op de website (www.veloryuha.nl, doorklikken naar kamp) Houdt onze site dus in de gaten. Onderaan het inschrijfformulier klikt u op verwerk inschrijving wanneer het formulier is ingevuld en de betaling is gedaan komt deze bij de kampcommissie terecht. Na inschrijving en betaling zult u direct een bevestiging ontvangen. Indien u GÉÉN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste inschrijfdatum is zondag 01 augustus 2021. Er is plaats voor ca. 60 kinderen dus schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor de zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp. VOL=VOL.

De bijdrage voor kamp bedraagt dit jaar € 72,50. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we altijd sponsoracties gehouden. We hebben er nu 1 gehad in de vorm van de speculaaspoppen actie maar vanwege Corona zijn onze mogelijkheden hierin beperkt waardoor de kampbijdrage hoger is dan voorgaande jaren.
LET OP: In tegenstelling tot vorige jaren moet u de betaling gelijk doen bij inschrijving anders wordt de inschrijving niet verwerkt).

We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) kinderen mee kunnen gaan.
(mochten de kosten een probleem vormen neem dan contact op met Albert Swart tel.: 070-3361830)
Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. .

Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het kamp, ontvangt u uiterlijk 22 augustus 2021 een brief met verdere informatie over het kamp.

Met een vrolijke kampgroet,
Namens de kampcommissie,
Rob Hunnego

 

Evenement Eigenschappen

Datum 10-09-2021 16:30
Registratie Startdatum 20-03-2021
Ingeschreven 45
Aantal plaatsen 15
Sluitingsdatum 01-08-2021 23:55
Prijs per persoon €72,50
Locatie Groepsaccomodatie De Aalbertshoeve

Wij accepteren geen inschrijvingen meer.