Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier VELO RYU HA Kamp

Voer het onderstaande formulier in om je voor het VELO Ryu Ha kamp te registreren.

Bij het verwerken van de registratie zal automatisch een iDEAL betaling via Mollie gevraagd worden. Zonder deze betaling wordt de inschrijving niet verwerkt.
Na betaling ontvangt je direct een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Indien je geen bevestigingsmail ontvangt neem dan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op.

tussen 15-09-2006 en 13-9-2017

Een 2e contact voor in geval van nood indien we op kamp zijn en wij niemand kunnen bereiken.

Noodzakelijk voor de verzekering die wij voor dit kamp afsluiten.

Noodzakelijk voor de verzekering die wij voor dit kamp afsluiten.

Op de kamplocatie is een zwembad aanwezig waar we misschien gebruik van maken. We weten graag wie er niet zwemvaardig zijn.

Namen vriendjes / vriendinnetjes (max 2) waarbij je graag in de groep wil komen. Er is geen garantie of dit uitvoerbaar is, de groepsindelingen zijn leeftijdsgebonden. Een te groot leeftijdsverschil in de groep is niet wenselijk.

Tijdens het kamp laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden bijvoorbeeld gemaakt tijdens activiteiten. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Natuurlijk gaat VELO Ryu Ha zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s en/of video’s waardoor de kinderen schade kunnen ondervinden. Wij plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van de kinderen. Toch vindt VELO Ryu Ha het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het maken van foto’s en video’s waarop uw kind te zien is. Tevens vraagt VELO Ryu Ha toestemming deze foto’s te publiceren of de facebook pagina en website. U mag natuurlijk altijd terug komen op de door u gegeven toestemming.

Hierbij geeft u als ouder(s) / verzorger(s) toestemming voor deelname aan het kamp en gaat u akkoord voor het gebruik van de opgegeven persoons- en medische gegevens ter voorbereiding van het kamp en tijdens het kamp: De opgegeven persoons- en medische gegevens worden alleen voor dit kamp gebruikt en zullen na het kamp uit de systemen van VELO Ryu Ha worden verwijderd.

Betaal informatie (Payment information)

Bedrag (Amount)
Betaalwijze
iDEAL Mollie Kamp
Door te registreren en akkoord te gaan met het privacybeleid, gaat u ermee akkoord dat deze website uw informatie opslaat. (By registering for this event and agreeing to the Privacy Policy, you agree to this website storing your information.)
Verificatiecode*

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

Contact

Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253    whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: info@veloryuha.n

Secretaris VELO RYU HA
(o.a. voor doorgeven ziekmeldingen)
Marjan den Heijer
E-mail: secretariaat@veloryuha.nl