Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel

Dojo-Dojang banner.jpg

0
A+ R A-

Judo Bond

Onze Judo afdeling is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN). Alle examens, toernooien en andere judoactiviteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van de JBN. Onze leden kunnen daarnaast deelnemen aan toernooien welke onder auspiciën van de JBN plaatsvinden.

Judo bondIedere judoka behoort daarom ook lid te worden van de JBN na inschrijving voor judo bij VELO RYU HA. De contributie wordt door de JBN zelf geïnd. Door de ledenadministratie van VELO RYU HA wordt het nieuwe lid aangemeld als lid bij de JBN. Kort hierna wordt een acceptgirokaart toegezonden en zodra deze betaling bij de JBN is ontvangen wordt het judopaspoort met het betalingsbewijs (sportpas) opgestuurd naar het huisadres. De sportpas dient altijd in het paspoort te worden bewaard. Dit is een controle bij toernooien dat het lid een betalend lid is.

Beëindigen van het JBN lidmaatschap moet minimaal 6 weken voor het einde van de lidmaatschapsperiode door het lid zelf plaatsvinden. De regels hieromtrent staan op de omslag van het JBN-paspoort aangegeven.

Iedere behaalde kyu-graad (band) wordt door VELO RYU HA aangemeld bij de JBN. Ook daarvoor zorgt de ledenadministratie na de graduaties. Na enige tijd volgt verstrekking van het bij de behaalde kyu-graad behorende diploma.

Meer informatie op de website van de Judo Bond Nederland.

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl