Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

Training

Er wordt momenteel lesgegeven door zes leraren: Cor Esser, Jennifer van Koppenhagen, Taco van den Broek, David Koh, Marie-José Nieuwenhuizen en Bas Fransen. De lessen worden gegeven in onze dojo op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Zij hebben ieder afzonderlijke groepen, ingedeeld op leeftijd en graduatie. Door deze indeling wordt zoveel mogelijk vermeden dat hoog met lager gegradueerde samen Judo beoefenen. Dit bevordert de kwaliteit van het lesgeven en dus ook de ontwikkeling van de leerlingen.

 TrainingJudo

 

Voor de pedagoog Kano was judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door judo leer je positief omgaan met je agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Eén van de belangrijkste uitspraken van Jigoro Kano luidt:
"Judo kan je alleen maar leren door het te doen."

Bij VELO Ryu Ha worden spelenderwijs de grondbeginselen van judo aangeleerd aan jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Uiteindelijk zullen deze kinderen recreatief goed judoën en mee kunnen doen aan toernooien op hun eigen niveau.

Kom het gewoon eens proberen!
Het is bij VELO Ryu Ha het gehele jaar mogelijk om 2 gratis proeflessen te volgen.
Voor informatie of opgeven voor een proefles: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-10666253 of whatsapp logo.png WhatsApp chat

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl