Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel

Dojo-Dojang banner.jpg

0
A+ R A-

Training

Er wordt momenteel lesgegeven door onze leraren in de dojo op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Zij hebben ieder afzonderlijke groepen, ingedeeld op leeftijd en graduatie. Door deze indeling wordt zoveel mogelijk vermeden dat hoog met lager gegradueerde samen Judo beoefenen. Dit bevordert de kwaliteit van het lesgeven en dus ook de ontwikkeling van de leerlingen.

 TrainingJudo

 

Voor de pedagoog Kano was judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door judo leer je positief omgaan met je agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Eén van de belangrijkste uitspraken van Jigoro Kano luidt:
"Judo kan je alleen maar leren door het te doen."

Bij VELO RYU HA worden spelenderwijs de grondbeginselen van judo aangeleerd aan jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Uiteindelijk zullen deze kinderen recreatief goed judoën en mee kunnen doen aan toernooien op hun eigen niveau.

 

 

Judo voor volwassenen

Bij VELO RYU HA hebben we een enthousiaste groep volwassen judoka’s. Het niveau varieert van beginners tot (ver)gevorderden. De trainingen worden dusdanig gegeven zodat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Veel judoka’s binnen onze vereniging beoefenen recreatief het judo voor de ontwikkeling van lichaam en geest.

Mocht je verder willen in het judo, dan is dit ook mogelijk bij VELO RYU HA. We leiden judoka's op voor een zwarte band of een hogere dangraad. Ook zijn er judoka’s gespecialiseerd in het (wedstrijd)kata en organiseren we elk jaar clubkampioenschappen voor de sportieve uitdaging. Met ons uitgebreide netwerk is veel mogelijk. Plezier en welzijn staan hierbij altijd voorop!

Op de onderstaande dagen kun je trainen.

Dag Tijd Locatie Doelgroep
Donderdag 19:30 - 20:30 VELO RYU HA 12 t/m 18 jaar – senioren mogen zelfstandig trainen voor (dan)examen
Donderdag 20:30 - 22:00 VELO RYU HA Beginners en gevorderden

Wil je beginnen met judo of het weer oppakken? U bent van harte welkom op donderdag van 20:30 tot 22:00 voor een gratis proefles.

 

Kom het gewoon eens proberen!
Het is bij VELO RYU HA het gehele jaar mogelijk om 2 gratis proeflessen te volgen.
Voor informatie of vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-10666253 of whatsapp logo.png WhatsApp chat 

Voor het aanvragen van een proefles kunt u onderstaande aanmelding invullen.

 

Aanvragen proefles

Het is mogelijk 2 proeflessen te volgen. Dit kan naar keuze bij de Judo of Tang Soo Do maar het is ook mogelijk bij beide disciplines elk 1 proefles te volgen en zo kennis te maken met beide sporten. U kunt bij het inschrijven uw voorkeur aangeven maar er wordt altijd nog eerst contact opgenomen voor een definitieve afspraak.

Geef bij voor- en achternaam de naam op van degene die de proefles gaat volgen.

In verband met de zomervakantie zullen de proeflessen pas na 21 augustus plaatsvinden. 
 

Geef aan waarvoor u een proefles aanvraagt, mogelijk zijn 2 proeflessen Judo, 2 proeflessen Tang Soo So of om kennis te maken met Judo en Tang Soo Do van beide disciplines 1 proefles. Indien er een voorkeur is voor een bepaalde dag dan kunt u dit aangeven.

Door het accepteren van de Privacyverklaring gaat u akkoord met het registreren van uw informatie.
Verificatie code*

 

 

 

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl