Functie: Hoofdinstructeur Tang Soo Do
graad: 4
e Dan / Master
International Judge


Wahing Lee is sportschoolhouder van VELO Ryu Ha. Wahing is in het bezit van de zwarte band, 4e Dan Master en is bondserkend instructeur. Hij geeft sinds 1998 les bij VELO. Wahing is meervoudig Wereldkampioen Tang Soo Do in zowel de onderdelen Sparren als Hyungs. Bij het Europees Kampioenschap 2005 te Bristol (Engeland) maakte hij deel uit van het landenteam dat bij het onderdeel "Demonstraties" de Europese titel heeft behaald

Functie: Instructeur Tang Soo Do
graad: 3
e Dan
Regional Judge

Ik ben sinds medio 2008 trainer op de zondagen, momenteel samen met Peter den Heijer. Daarnaast jureer ik al geruime tijd tijdens wedstrijden en gup-examens. Ik begon met Tang Soo Do bij VELO op tien jarige leeftijd in 2003 als leerling van Master Wahing Lee en Lester Sommer. Omstreeks 2005 begon ik te trainen op de zondagen onder Erik Wouters en later onder Rene van Dijk. Mede dankzij hen heb ik in december 2008 mijn eerste dan graad kunnen halen.

Functie: Instructeur Tang Soo Do
graad: 3
e Dan
Regional Judge

Gestart met Tang Soo Do in 2006 op het moment van opstarten van de seniorenlessen van de Tang Soo Do bij VELO Ryu Ha. Mijn zwarte band heb ik gehaald in 2011 en sinds 2016 3e dan Tang Soo Do. In 2010 ben ik gestart met het assisteren tijdens de lessen op de vrijdagavond en sinds 2014 samen met Marthijn Sunder een eigen lesuur op zondag.

 

Functie: Instructeur Tang Soo Do
graad: 1
e Dan

In 2015 ben ik begonnen met het assisteren op de vrijdagavond tijdens de lessen van Sah Bum Nim Lee. In 2016 heb ik mijn zwarte band (1e dan) gehaald. Nu kan ik op de woensdagavond in een eigen lesuur mijn passie en kennis voor Tang Soo Do delen met iedereen op en naast de mat. 

 

Functie: Instructeur Tang Soo Do
graad: 3
e Dan
Regional Judge

 

 

Contact

Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: info@veloryuha.nl

Secretaris VELO Ryu Ha
Marjan den Heijer
E-mail: secretariaat@veloryuha.nl

 

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

Menu