Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

Jongerenkamp

VELO Ryu Ha Jongerenkamp 24 tot 26 mei 2019

 

Beste ouders/verzorgers, beste dames en heren,

Ook dit jaar gaan we weer met VELO Ryu Ha op kamp! Maar dit keer ook voor onze jongeren van VELO Ryu Ha! Alle leden die momenteel naar de middelbare school gaan (van 13 t/m 17 jaar) mogen zich aanmelden voor dit jongerenkamp!

We gaan dit jaar van vrijdag 24 t/m zondag 26 mei 2019 en onze basis is dit jaar in Het Kruithuis van Delft. Lekker dichtbij, dus we gaan op de fiets!

De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor dit kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt en organiseert speciaal voor jullie! Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers van de voorgaande jaren op het jeugdkamp nu ook weer meegaan op ons jongerenkamp!

Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, koken we gedeeltelijk zelf, gaan we laat naar bed en wordt er een feestavond georganiseerd.

De informatieavond (georganiseerd voor ouders en de jongeren zelf) zal plaatsvinden op dinsdag 16 april van 20:00-21:00 uur in de “Lage Bar” bij VELO. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over het kamp en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Het inschrijfformulier is opengezet op de website (www.veloryuha.nl, doorklikken naar kamp) Dus inschrijven voor het jongerenkamp kan vanaf nu.

Onderaan het inschrijfformulier  klikt u op versturen wanneer het formulier is ingevuld. Na inschrijving zult u binnen ca. 2 weken een bevestiging ontvangen. Indien u GÉÉN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De uiterste inschrijfdatum is woensdag 1 mei 2019. Er is plaats voor ca.50 jongeren maar schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp. VOL=VOL. 

De bijdrage voor dit kamp bedraagt € 65,00. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken en daarom zullen er dit jaar sponsoracties komen om de kosten zo laag mogelijk te houden. U kunt het kampgeld overmaken naar IBAN nummer NL24 RABO 0157 0100 31 (LET OP: dit nummer wijkt af van het rekeningnummer voor de contributie).

We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) middelbare school kinderen mee kunnen gaan. (mochten de kosten een probleem vormen neem dan contact op met Albert Swart tel.: 070-3361830)

Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het jongerenkamp, ontvangt u uiterlijk woensdag 8 mei een brief met verdere informatie over het kamp.

Met een enthousiaste kampgroet,
Namens de kampcommissie
Rob Hunnego

 

 

 

 

 

 

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

read more

Jongerenkamp

Het Jongerenkamp op 24 tot 26 mei gaat door!

read more

Informatieavond

16 april 2019 - Informatieavond Jongerenkamp bedoeld voor ouders EN jongeren die mee willen op kamp.

Informatieavond Jongerenk...
Op di, 16. april 2019
Kamp VELO kantine Informatieavond Jongerenk... VELO kantine
VELO Ryu Ha Jongeren kamp
Van vr, 24. mei 2019 Tot zo, 26. mei 2019
Kamp Kruithuis Delft VELO Ryu Ha Jongeren kamp Kruithuis Delft
VELO Ryu Ha jeugd kamp
Van vr, 6. september 2019 Tot zo, 8. september 2019
Kamp De Wildwal VELO Ryu Ha jeugd kamp De Wildwal

Ontmoet ons fantastische team

image

Kamp

Rob

Voorzitter

image

Kamp

Marjan

Keukenploeg

image

Kamp

Cherelle

Spelleiding

image

Kamp

Naomie

Spelleiding

image

Kamp

Daan

Medische verzorging